28Mar2024
7 Güzel Adam ve Öncüler Kütüphanesi Yedinci Oğul Dergisi
Aydınlatma Metni

Contacts

92 Bowery St., NY 10013

thepascal@mail.com

+1 800 123 456 789

Genel

Büyük Adımlar Çocuk Yürüyüşü

 

 

Büyük Adımlar – Filistin İçin Çocuk Yürüyüşü

YediHilal Derneği olarak, Türkiye genelinde Filistinli çocukların desteklenmesi amacıyla “Büyük Adımlar Çocuk Yürüyüşü” düzenleyeceğiz. 3-13 yaş arasındaki çocuklar, Filistinli kardeşlerine dayanışma mesajı ile bir araya gelecekler. Etkinlik, YediHilal’in sosyal sorumluluk bilinci ile tüm Türkiye’de organize bir şekilde gerçekleştirilecek.

Yürüyüş ile Filistinli çocukların yaşadığı zorluklara dikkat çekmeyi amaçlarken, aynı zamanda birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirmeyi umuyoruz. YediHilal olarak, bu etkinlikle genç nesillere Filistin ve ümmet bilinci aşılamayı hedefliyoruz.

“Büyük Adımlar – Filistin İçin Çocuk Yürüyüşü “, gelecekte daha adil bir dünya için umut vaat eden bir adım niteliği taşıyor.


Genel

Dolu Dizgin Genel Kurul

DOLUDİZGİN

YAZILMAMIŞ DESTANLARA!

 

Kıymetli Gönül Dostumuz,

Uluslarüstü misafirlerin katılımı ile devir teslim törenimizin gerçekleştirileceği Genel Kurul programımıza davetlisiniz.


 

Genel

“EDE” GENÇLİK MERKEZİ

“EDE” YediHilal Gençlik Merkezi

Depremden etkilenen ve çadır kentte yaşayan ortaokul ve lise öğrencileri için Kahramanmaraş’ta 7 çadırdan oluşan “EDE” adlı gençlik merkezimiz faaliyetlerine başladı.

Maraş Sütçü İmam Üniversitesi kampüsü içerisindeki çadır kentte kurduğumuz “EDE YediHilal Gençlik Merkezi’’ her biri ayrı ayrı olmak üzere muhabbet, etüt, kütüphane, oyun, spor ve atölye çadırlarından oluşuyor. Gençlik merkezimiz adını Kahramanmaraş’ta halkın yaygın olarak kullandığı “abi, kardeş” anlamına gelen “ede” kelimesinden alıyor.

Genel

Hadis Halkaları Kuruyoruz

Bu sene üç aylara hem Efendimizin (sav) muhabbetiyle hem de hadisi şeriflerin üzerimizde oluşturacağı maneviyatla girmek için bulunduğumuz tüm alanlarda hadis halkaları oluşturmaya niyet ettik ve bir yola çıktık.

Allah Rasulü’nün bize bırakmış olduğu iki emanete sarıldıkça ancak dosdoğru olunabileceği bilinciyle hadisleri hayatımızın köşe taşı kılmanın derdini taşıyoruz.

Cemaatle yapılan işin ferdî yapılandan kat kat bereketli olduğunu bilerek bu sene üç aylar boyunca evlerde, okullarda, mescitlerde, iş yerlerinde bir araya gelip Nebevi düsturlar ile donanacak binlerce hadis halkasının kurulmasını ümit ediyoruz. İstiyoruz ki çocuklar, gençler, büyükler bir araya gelip hadis halkaları kursun, hadislerle yolları aydınlansın. Bu niyetle birçok gençlik kuruluşu ve yayın organı ile bir araya gelerek bir seferberlik başlattık. Çeşitli reklam çalışmaları, afişler, haberler ile Türkiye içinde ve dışında elimizden geldiğince insanları bu seferberliğe dahil etmeye çabalıyoruz. İşte bu internet sitesi de bu amaçla kuruldu.

Sizleri de en az iki kişi olacak şekilde ailenizle, arkadaşlarınızla haftada en azından yarım saat bir araya gelerek hadis okumaya, hadis halkaları kurmaya davet ediyoruz. Hedefimiz binlerce hadis halkası oluşturmakla birlikte Cenab-ı Hakk’ın rızasına, Resul-i Ekrem Hz. Muhammed Mustafa (sav)’in şefaatine ulaşabilmek! O’nun sünnetini hayatımıza nakşetmek niyetiyle gelin hep birlikte bu seferberliğe dahil olalım, üç aylarda Nebevi solukla hayat bulalım.

Siz de Hadis Halka’nızı kurmak için tıklayın.

Genel

Hocam İzindeyiz

“Alimler peygamberlerin varisleridir” buyruğunu esas alarak yürüttüğümüz “Hocam izindeyiz” programı kapsamında Üniversite Teşkilatı olarak Cevat Akşit Hocamızı ziyaret ettik.

Genel

Uluslarüstü Çalışmalar

“Uluslarüstü Çalışmalar Afrika” projesi kapsamında meraklı, araştırmacı ve devinim sahibi genç hanımlarla yolculuğumuza başlıyoruz. Üsküdar’dan Afrikaya uzanan 16 haftalık bu güzel yolculukta birbirinden kıymetli hocalarımıza beraber olacağız.

48 derslik program sürecinde 50 araştırmacı hanımfendiyle hem bölgemizi eşzamanlı araştırıyor hem de mesleki hayatlarımıza dahil ederek her alanda inceleme fırsatına erişiyoruz.

Genel

Ailemiz İçin Buluşuyoruz

Çocuklarımızı lgbtnin sapkın dayatmalarından korumak için yürüyoruz. 18 Eylül Pazar günü 14:30’da Saraçhane Parkı’nda buluşuyoruz #lgbtdayatması

Genel

Onlar Öndeler

Sene-i devriyesinde, önde olan, öncü olan ve bir ân dahi düşünmeden davaları için can veren Mavi Marmara şehitlerimizi rahmetle yâd ediyoruz.
#MaviMarmara

Assistance in the Student Program

Congue eu consequat ac felis donec et odio. Facilisis gravida neque convallis a. Eget est lorem ipsum dolor sit. Ullamcorper eget nulla facilisi etiam dignissim diam. Erat pellentesque adipiscing commodo elit. Tortor at risus viverra adipiscing at in tellus integer feugiat. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames. Sit amet consectetur adipiscing elit. Eleifend donec pretium vulputate sapien. Blandit massa enim nec dui nunc mattis enim ut tellus.

Turpis cursus in hac habitasse platea. Lacus vel facilisis volutpat est velit. Sit amet risus nullam eget felis eget nunc. Dolor sit amet consectetur adipiscing elit pellentesque habitant. Id interdum velit laoreet id donec ultrices tincidunt arcu non. Pretium vulputate sapien nec sagittis. Molestie ac feugiat sed lectus vestibulum mattis. 

There are no secrets to success. It is the result of preparation, hard work, and learning failure.– OLIVER SANDERO

Et pharetra pharetra massa massa ultricies mi quis hendrerit dolor. Bibendum arcu vitae elementum curabitur. Sociis natoque penatibus et magnis. Facilisi etiam dignissim diam quis enim lobortis scelerisque. Hac habitasse platea dictumst vestibulum rhoncus est. Sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes nascetur ridiculus. In aliquam sem fringilla ut morbi tincidunt. Aenean pharetra magna ac placerat. Et pharetra pharetra massa massa ultricies mi quis.

Mesaj Gönder: WhatsApp Messenger Instagram Telegram Skype Email
×
Whatsapp
Email
Open Close